Til salg

Først til mølle gælder her :)
Så blev det min tur til rydde op i mine gemmer, her kan være alt fra hobbymateriale, til ting jeg selv har lavet og andre lopper jeg synes andre måske vil kunne få glæde af, fordi jeg måske ikke selv får det brugt og det er synd det bare skal ligge her :)

Da vi har et forum der hedder kreahulen.dk, er der også noget jeg vil sætte til salg til driften af den, men det vil fremgå på tingen der er til salg...

Betal med Bankoverførelse, når jeg kan se varen er betalt, sender jeg den straks. Skriv nummeret og navn, for det du vil købe, og send mig en mail til quindelist(@)gmail.com - Fjern parantesser fra email adressen, de er der udelukkende for forhindre spam og adressen virker ikke, før parentesserne er fjernet :)  - Bemærk køberen betaler forsendelsen :)


Først lidt bøger mm.

1.: Smykker fra en vikingetid og nutid, du selv kan lave

Bogen er skrevet af Irene From Petersen
bemærk bogen har på et tidspunkt fået lidt fugt i kanten af nogen af siderne men ikke noget der hæmmer læsningen af den, kun kosmetisk fejl :) Du kan blandt andet lære at lave kongekæder mm...

Pris 60,- kr.


2.: Den store bog om tebrevsfoldning Bind 1

Bogen er skrevet af Karen Margrethe hanssen
Du kan lære hvordan du folder tebreve mm. til f.eks. kort og smykker :) Nem bog at følge der viser trin for trin hvordan du gør.

Pris 100,- kr.

3.: Glasperler - Enkle projekter

Bogen er skrevet af Dorothy Wood
Du kan bla. lære om perlesyning og perlebroderi, super lækker bog jeg har læst igen og igen og lært meget fra :)

Pris 100,- kr

Ingen kommentarer: